Tre gratis teambuilding aktiviteter, der styrker sammenholdet på arbejdspladsen.

Hjemmeside om oplevelser og arrangementer

Tre gratis teambuilding aktiviteter, der styrker sammenholdet på arbejdspladsen.

Før eller siden, har de fleste af os stiftet bekendskab med ordet teambuilding. Måske var det den daglige leder, der gerne ville gøre noget for, at medarbejderne fik et bedre kendskab til hinanden, opgaverne eller virksomheden. Måske var det i form af et underholdende indslag til årets sommerfest eller julefrokost. Måske var det endda noget helt helt andet.

Uanset, så kan det der teambuilding altså noget og som virksomhedsleder ser man ofte en dybere mening med, at udfordre sine medarbejdere med denne type underholdning.

Derfor får du her 3 underholdende og gratis teambuilding aktiviteter, som I kan afholde i jeres firma, uden at skulle op med den helt store tegnebog.

 

  1. Sandhed eller løgne

Tid: 10-20 min.Bedst egnet til: 5 eller flere personer

Nødvendige redskaber: Ingen.
Regler: Få alle deltagerne til at sidde i en ring. Nu skal alle deltagerne finde 3 facts om dem selv og én enkelt løgn. Løgnen skal være realistisk og ikke ekstravagant. Den skal være en løgn man kunne tro på. Nu skal en af deltagerne gå rundt og høre alle omkring de facts de præsentere og løgnen. Ud fra det, skal vedkommende gætte hvilke historier der IKKE er sandfærdige.


Mål: 
Denne teambuilding øvelse er en fantastisk icebreaker, der kan give de andre deltager et større indblik i de andre deltagers liv og personlighed. Samtidig gør det også at deltagerne hare

 

  1. Den perfekte firkant

 

Tid: 15-30 min.

 

Bedst egnet til: 2-20 personer

 

Nødvendige redskaber: Et langt reb og et bind til at blindfolde hver af deltagerne.

 

Regler: Det her er en virkelig sjov teambuilding øvelse i kan dyrke. Lad alle deltagerne stå i en cirkel med et reb i hænderne hvor rebet også danner en cirkel. Lad nu alle deltagerne få bind for øjnene og bed dem lægge rebet på gulvet i en cirkel. Nu skal alle deltagerne gå lidt rundt med bind for øjnene og så skal de vende tilbage til rebet. Opgaven er nu, at de med bind for øjnene skal få rebet til at danne en firkant og ikke en cirkel. I kan med fordel sætte en tidsgrænse, så går der konkurrence i den og hvis det skal være rigtig svært, så lad teamlederen være tavs og ikke hjælpe.

 

  1. Hvad skete der lige?

 

Tid: 5 – 10 min pr. rundeBedst egnet til: 2 og 2.

 

Nødvendige redskaber: Ingen.

 

Regler: Teambuilding øvelsen her er en super måde at vende noget negativt til noget positivt.
Deltager A skal nemlig fortælle om en oplevelse med deltager B, hvor oplevelsen var mindre positiv. Det er vigtigste er blot, at historien er sand. Når historien er fortalt og I har fokuseret på det dårlige der skete, er opgaven og se efter alle de gode ting i historien. Det er deltager B’s opgave at prøve at hjælpe med at belyse både dårlige og gode ting. Efterfølgende skiftes rollerne og det er nu deltager B der skal fortælle en historie med deltager A.

 

Mål: Denne teambuilding øvelse bruges til at lære deltagerne, at vende en negativ forretningsoplevelse, til en positiv episode – de lærte af og fra.

 

Ønsker I dog en mere uddybende form for teambuilding, hvor resultatet også blive noget skarpere, så kan vi anbefale at tage fat i et professionelt teambuilding bureau, der arbejder med teambuilding til dagligt.

 

Her kan de hjælpe jer med at sammensætte det helt rigtige program for medarbejdende, hvor man får det helt rigtige output som man ønsker.