Florida er destinationen, hvis du skal ha’ en på opleveren

Hjemmeside om oplevelser og arrangementer

Florida er destinationen, hvis du skal ha’ en på opleveren

Hvis du elsker eventyr og uforglemmelige oplevelser, skal din næste feriedestination uden tvivl være delstaten Florida i USA.

Denne solrige delstat er omringet af hav, strand og palmer, hvilket gør det til den ultimative feriedestination. Florida har i sandhed alt hvad man kunne ønske sig turist: fra naturskønne områder ved Sarasota, til det magiske Disney World i Orlando og ikke mindst den ikoniske Miami Beach, hvor man uden tvivl kan finde en fest hvor end man går.

Alt dette og meget mere kan du nå at besøge, hvis du vælger at leje en bil som et billigt og nemt transportmiddel.

Find et billigt transportmiddel

I Europa er vi vant til blot at køre i et par timer, før vi befinder os i et nyt land. Men USA er kæmpestort, hvilket også betyder Florida at er en stor stat.

Hvis man ikke har lyst til at flyve fra by til by, er den bedste løsning at leje en bil og køre fra sted til sted. På denne måde oplever man også sin feriedestination fra en helt ny vinkel og kan beundre alle seværdighederne fra første parket.

Man behøver heller ikke at bekymre sig om dårligt vejr og dårlige vejforhold, da Florida er en af de amerikanske delstater med flest solskinsdage i træk. Selve rejsen i bilen er skam også en del af den overordnede rejse og kan give jer et udsyn, som dem der kun flyver ikke får. Find ud af mere om Florida her.

Til dig, der elsker eventyr

Hvis man er udendørsmenneske er det bestemt anbefalelsesværdigt at besøge Everglades National Park, der har en helt unik flora og fauna bestående af alligatorer og pantere. Men Florida er ikke kun ensbetydende med Disney World, Miami Beach og alligatorer, selvom de selvfølgelig er nogle af delstatens allermest kendte steder.

Der er masser andre ting at opleve, som for eksempel Key West, som byder på smuk arkitektur, dasen under solens behagelige varme og muligheden for at snorkle i et smukt koralrev. Invitér din partner på en date ved byen Naples’ smukke strandstrande eller spil et slag golf på en af byens mange golfmark.

Så hvad venter du på? Lej en lejebil her og kom hele vejen rundt om Floridas seværdigheder: https://www.autoprio.dk/da-usa-delstaten-florida.